La Vall d'Uixó celebra la tradicional romeria fins a l'ermita de la Sagrada Família

És un esdeveniment molt important de les festes patronals, on les noves generacions prenen el relleu

La Vall d'Uixó celebra la tradicional romeria fins a l'ermita de la Sagrada Família / À Punt NTC

Un dels actes centrals del dia gran de les festes patronals de la Vall d'Uixó és la ja tradicional romeria fins a l'ermita de la Sagrada Família, situada al paratge de Sant Josep. El municipi l'ha celebrada este dilluns i hi han participat centenars de persones, que transmeten els valors d'este esdeveniment generació rere generació.

La Comissió de Festes s'ha encarregat de traure de l'església la imatge de l'Àngel, abans d'iniciar el camí, en un acte viscut de manera molt especial pels festers i festeres. També hi ha acudit la reina de les festes, Paloma Palasí, per a qui ha sigut "un moment molt emocionant". Sergio Romero, de la Comissió de Festes, ha assegurat que "és el dia més important de la Vall".

Entre els participants en este acte popular estava la corporació municipal i molts representants polítics. Tania Baños, l'alcaldessa, ha dit que és un moment per a "compartir l'alegria i la il·lusió" i ha convidat "tota la gent a gaudir de la resta de la programació, que encara ens queda molt per davant".

És un esdeveniment molt important dins de les festes patronals, on les noves generacions prenen el relleu, ja que s'han vist persones majors amb xiquets i xiquetes. Els actes patronals han continuat amb la tradicional mascletà i els actes musicals de la banda de la CIAC, previs a l'acte principal de la vesprada, amb la processó en honor als patrons de la Vall d'Uixó.

També et pot interessar

stats