El xef valencià Rafa Soler, millor cuiner de 2020 per a la revista 'Club de Gourmets'
Al capdavant del restaurant Audrey's de Calp, Soler ha guanyat una estrela Michelin i un sol Repsol
Els sis anys del xef valencià Rafa Soler al capdavant del restaurant Audrey's estan plens de reconeixements, com l'estrela Michelin, el sol Repsol i el premi al millor restaurant d'hotel. Ara cal sumar el guardó de la revista especialitzada Club de Gourmets, que l'ha elegit millor cuiner de 2020.
Rafa Soler, de 41 anys, fa alta cuina valenciana, una cuina on abunda el peix i les verdures i les hortalisses que es cultiven a l'horta que el restaurant té a molt a prop, al Poble Nou de Benitatxell.
El restaurant, ubicat a l'hotel AR Diamant Beach de Calp, ofereix dos menús diferents que porten el nom dels seus dos fills: Joël i Aitana.
Soler diu que cuinar cada dia li ha donat una maduresa que es veu reflectida en la qualitat dels plats que presenta. La base de les presentacions són els productes de temporada i l'elaboració de les pròpies conserves i olis essencials.