60.000 compradors professionals visiten Fira Hàbitat, Tèxtil Llar, Espai Cuina SICI, Iberflora i Eurobrico

Amb una estimació de creixement global al voltant del 10%, el director general de Fira València ha posat en valor “la qualitat del visitant” i “l'altíssim nivell de negoci generat”

Accés a la Fira Hàbitat València, Textil Llar, Espai Cuina SICI, Iberflora i Eurobrico
Accés a la Fira Hàbitat València, Tèxtil Llar, Espai Cuina SICI, Iberflora i Eurobrico / Fira València

Més de 60.000 compradors professionals han acudit des d'este dilluns a València per a visitar els certàmens Fira Hàbitat València, Espai Cuina SICI, Tèxtil Llar, Iberflora i Eurobrico. La dada, a falta de recollir les xifres de l'última vesprada, este dijous, de celebració dels cinc esdeveniments firals, suposa un creixement al voltant del 10% sobre els resultats obtinguts en les últimes edicions de les cinc fires. A falta de les dades de tancament, sobre un 15% d'estos visitants han sigut estrangers, procedents de més de setanta països.

El director general de Fira València, Jorge Fombellida, ha assenyalat que, més enllà de les xifres de visitants, “el realment rellevant ha sigut la qualitat, que ha propiciat un altíssim nivell de negoci”. La veritat és que els expositors de les cinc fires han destacat l'alta demanda que han detectat i les bones expectatives de negoci generades, que hauran de concretar-se en les pròximes dates.

“Els contactes han sigut de gran qualitat”, assegura Fombellida, “la qual cosa és el resultat del treball fet conjuntament per Fira València, els seus expositors i les organitzacions sectorials”. El director general de Fira València també ha agraït la implicació de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Turisme i Comerç de la Generalitat, de la Cambra de Comerç, Ivace+i Internacional i l’ICEX, que han col·laborat intensament per a portar fins a Fira València els compradors estrangers.

Amb la celebració simultània de Fira Hàbitat València, Tèxtil Llar, Espai Cuina SICI, Iberflora i Eurobrico, Fira València s'ha convertit en la seu de l'esdeveniment firal més rellevant de la indústria espanyola el 2024. Durant esta setmana, més de 1.600 marques han ocupat 150.000 metres quadrats d'exposició per a mostrar les principals novetats dels seus sectors als més de 60.000 compradors professionals que finalment han visitat els cinc esdeveniments.

També et pot interessar

stats