El 75% de la plantilla de Ford Almussafes para per la falta de peces ocasionada per la vaga en Rhenus

STM-Intersindical s'ha concentrat amb el lema "Càrrega de treball i garantia de futur", metre que la plantilla de Rhenus Automotive ha començat una vaga indefinida contra les condicions de l'ERO

El treballadors de Rhenus ha començat una vaga indefinida
El treballadors de Rhenus ha començat una vaga indefinida / À Punt NTC

La incertesa sobre el futur de la factoria d'Almussafes afecta de ple al centre encarregat del subministrament logístic Rhenus Automotive, que ja ha anunciat que tancarà. La proveïdora ha començat una vaga que, com un efecte dòmino, ha deixat tres quartes parts dels treballadors de Ford mà sobre mà.

La STM Intersindical ha confirmat en À Punt que la parada afecta el 75% de la plantilla de les seccions de muntatge i carrosseries i no sabem encara per quants dies.

Els treballadors han hagut de parar aquest dimarts per la falta de peces ocasionada per la vaga en l'empresa Rhenus, que va anunciar que tancarà al febrer. El malestar de la plantilla i dels sindicats de la factoria d'Almussafes per la incertesa s'ha fet ja pública i evident i arriben les primeres mobilitzacions.

Coincidint amb les concentracions de treballadors en factories d'Alemanya, el segon sindicat en la fàbrica valenciana, STM-Intersindical s'ha concentrat aquest matí a la porta de la planta amb el lema "Càrrega de treball i garantia de futur", per la falta de concreció de la multinacional en el projecte del vehicle elèctric.

La plantilla de Rhenus comença una vaga indefinida

Mentrestant, la incertesa i la manca de càrrega de treball té ja un impacte directe en la indústria auxiliar. La plantilla del centre encarregat del subministrament logístic de Rhenus Automotive ha començat una vaga indefinida contra les condicions de l'ERO que planteja la direcció de la firma.

Tres empreses de la indústria auxiliar al voltant de la factoria Ford ja han tancat.

També et pot interessar

stats