El BBVA obté l'autorització del Regne Unit per al control indirecte del TSB Bank, filial del Sabadell

L'obtenció del vistiplau de l'Autoritat de Regulació Prudencial britànica és una de les condicions a les quals està subjecta l'oferta pública d'adquisició d'accions, opa, llançada pel BBVA sobre el Banc Sabadell

Façana de la seu de BBVA
Façana de la seu del BBVA / Eduardo Parra (Europa Press)

El BBVA ha obtingut autorització de l'Autoritat de Regulació Prudencial del Regne Unit per a la presa de control indirecte de TSB Bank, filial britànica bancària del Banc Sabadell, segons ha informat este dimarts l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

L'obtenció de l'autorització d'este organisme britànic és una de les condicions a les quals està subjecta l'oferta pública d'adquisició d'accions, opa, llançada per BBVA sobre el Banc Sabadell.

El BBVA va llançar el mes de maig una opa hostil sobre el 100% de les accions de Banc Sabadell després del rebuig d'esta entitat a una proposta de caràcter amistós.

L'entitat ofereix als accionistes del Sabadell un bescanvi d'un títol nou per cada 4,83 de Sabadell.

L'oferta estava condicionada a obtindre més d'un 50,01% del capital social de Sabadell, a l'aprovació de l'ampliació de capital de la junta d'accionistes de BBVA, i a l'aprovació de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) i de l'Autoritat de Regulació Prudencial del Regne Unit.

També et pot interessar

stats