Benidorm serà la 'sala de màquines' del turisme espanyol amb la Plataforma Intel·ligent de Destí
Reyes Maroto destaca que "el compromís" del govern amb la Comunitat Valenciana i amb Benidorm com a exponent de "turisme de qualitat"
Benidorm es converteix en la sala de màquines del sector turístic espanyol en albergar la seu de la Plataforma Intel·ligent de Destí. Una plataforma que està cridada a ser crucial en el procés de transformació de destins i sector turístic facilitant l'accés a tecnologies i solucions digitals i que mobilitza una inversió de 130 milions d'euros.
La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han subscrit aquest dilluns un conveni de col·laboració per a l'impuls i la implantació de la futura Plataforma Intel·ligent de Destí que tindrà la seu a l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), situat a Benidorm.
Durant l'acte també s'ha constituït l'ens promotor de la plataforma, un òrgan de coordinació i cooperació amb el sector i les xarxes de ciutats.
Reyes Maroto ha destacat que "és un dia molt important perquè es reafirma el compromís del govern amb la Comunitat Valenciana i amb Benidorm com a exponent del nostre turisme de qualitat".
Aquesta Plataforma intel·ligent de destins actuarà com a centre unificat d'operacions des d'on "dirigir i coordinar totes les seues activitats amb la resta de destins participants de la Xarxa DTI", ha agregat Maroto.
Amb aquesta eina es genera un ecosistema digital que permetrà optimitzar costos i temps de desplegament, facilitant l'ús de mètriques i interconnectant i atenent les necessitats de tots els agents del sector.
El viatger podrà interactuar a través de la plataforma amb el destí i les seues empreses, mantenint la fidelitat amb l'oferta abans, durant i després del viatge per diferents canals, com les xarxes socials, el web o les apps.