Es busca personal per a les campanyes citrícoles

Una empresa de serveis de treball temporal ofereix 350 llocs de treball per a la recollida de la taronja i altres cítrics a la Comunitat Valenciana

Treballadors collint cítrics a Betxí, en arxiu
Treballadors collint cítrics a Betxí, en arxiu / À Punt NTC

La campanya citrícola comença estos dies amb falta de personal. Així, almenys, es dedueix de la crida que ha fet este dimarts una empresa de serveis de treball temporal per a la recollida de la taronja i altres cítrics a la Comunitat Valenciana. Encaixadors, carretoners, cabassejadors i maquinistes, estos últims en faenes de precalibratge, calibratge i emmallat, són els perfils que ofereix Gi Group ETT en un comunicat.

Els llocs vacants es troben en tota la Comunitat Valenciana. En este últim cas, es busca personal per a treballar en les campanyes a les comarques de Camp de Túria, l'Horta, el Camp de Morvedre, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Safor i les poblacions de Xest, Alginet, Sollana i Benifaió, detalla l'empresa de treball temporal. "Es tracta de contractes fixos discontinus en modalitat de jornada completa i, en la majoria dels casos, torns rotatius. Per a alguns llocs la incorporació ja està prevista al llarg del mes de setembre i en uns altres serà progressiva durant les setmanes següents i fins i tot mesos, ja que, a causa de les bones previsions de la campanya, esta pot estendre's fins als mesos d'abril i maig del 2025", detalla.

Els candidats han d'estar disposats a treballar de dilluns a diumenge, remarca l'oferta. A més, hi ha alguns requisits concrets en algunes de les ofertes. Així, per exemple, els carretoners hauran d'acreditar la possessió del carnet per a poder conduir carretons i les persones que opten als llocs d'encaixadors i emmalladors necessitaran tindre el carnet de manipulador d'aliments.

També et pot interessar

stats