Més de cinquanta empreses valencianes participen en la fira tèxtil de Frankfurt

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, visitarà el pròxim dijous el certamen, clau per al sector

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, amb representants del sector.
El president de la Generalitat, Carlos Mazón, amb representants del sector / GVA

La fira Heimtextil de Frankfurt (Alemanya) obrirà les portes amb 59 empreses de la Comunitat Valenciana, les quals representen el 62% dels expositors que han viatjat des d'Espanya.

Heimtextil és el certamen internacional més destacat del tèxtil per a la llar i la decoració amb 2.600 expositors provinents de totes les parts del món.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, acompanyarà aquest dijous la indústria tèxtil en la fira Heimtextil a Frankfurt per a donar suport a l'aposta per la innovació i l'exportació d'un sector “estratègic de la Comunitat Valenciana que està realitzant una gran tasca per a portar la qualitat i excel·lència dels seus productes a tots els racons del món”.

El cap del Consell ha destacat “l'àmplia presència d'expositors valencians” que fa valdre l'aposta que realitza el sector amb la col·laboració de la Generalitat per a “ser present en els mercats internacionals i augmentar les seues exportacions, claus per a continuar creixent i generant ocupació”.

Durant l'estada en Heimtextil, el president visitarà als expositors de la Comunitat Valenciana i mantindrà una trobada amb els representants de l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (Ateval).

La indústria tèxtil de la Comunitat Valenciana genera una xifra de negocis de 2.275 milions d'euros i unes vendes a l'exterior en 2022 per damunt dels 1.100 milions d'euros.

80.000 visitants per edició

La fira congrega anualment a més de 80.000 visitants professionals, entre els quals hi ha importadors, distribuïdors, fabricadors de moble entapissat, responsables de compres amb gran poder de decisió i prescriptors de gran prestigi per a projectes hotelers i residencials.

És el certamen que marca l'inici del calendari firal internacional on es presentarà les noves tendències de la temporada, les novetats en sostenibilitat tèxtil, la gamma més gran de tèxtils per a la llar del món, així com ofertes de productes i informació per al disseny d'interiors, l'hostaleria i els projectes residencials.

També et pot interessar

stats