Empresaris i representants de Turisme es reuneixen amb operadors britànics per a atraure visitants

El Regne Unit és el principal emissor estranger de visitants que arriben a la Comunitat Valenciana

Mostradors de facturació d'un aeroport britànic, en una imatge d'arxiu
Mostradors de facturació d'un aeroport britànic, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Una representació d’empresaris valencians i representants de la Conselleria de Turisme viatgen aquest dimecres al Regne Unit per a "estrényer les relacions amb el Regne Unit" en l'àmbit del turisme i "reactivar" el mercat britànic a la Comunitat Valenciana. La consellera Nuria Montes encapçalarà aquesta missió comercial que pretén atraure clients del principal emissor de turisme estranger al nostre territori.

Els representants del sector turístic es reuniran amb agents d’innovació, turoperadors i agents de viatge a Londres i Edimburg. En aquesta última ciutat es recrearà una platja en un dels majors centres turístics de la ciutat, dins d’una acció promocional, segons han avançat des de la conselleria.

Repunten els visitants més d'un 15%

El turisme britànic que rep la Comunitat Valenciana s’ha incrementat un 16,5% enguany respecte al 2022, amb la notable arribada de més d'1,43 milions de britànics de gener a juliol del 2023, segons les últimes dades de Frontur publicades.

Turisme ha organitzat, amb la Cambra de Comerç de València i Turespaña, una presentació de destí de la Comunitat Valenciana que congregarà dijous vora 600 professionals i mitjans de comunicació britànics, dins dels actes de la Festa de la Hispanitat a la capital britànica.

Durant tres dies, la consellera té previstes trobades amb els turoperadors més importants del Regne Unit, com ABTA (Associació de Turoperadors Britànics), a més de reunions amb directius d'empreses britàniques o les seus de les firmes de moble de disseny de la Comunitat Valenciana, que tenen salons d'exposició permanents a Londres. 

També et pot interessar

stats