La fàbrica Marie Claire de Vilafranca reobri les portes i comencen a reincorporar-se els primers empleats

Els 77 treballadors de l'empresa tèxtil, que estan sota un ERTO des de fa mesos, tornaran a ocupar escalonadament els seus llocs de treball

Vista aèria de la planta de Marie Claire a Vilafranca / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 de setembre 2024 - 11:14 Actualitzat: 10 de setembre 2024 - 20:48

Les portes de l'empresa tèxtil Marie Claire de Vilafranca tornen a obrir-se per als treballadors després del període de regulació d'ocupació que acaba este mes. Els 77 treballadors de l'empresa, que estan sota un d'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO), des de fa mesos tornaran a ocupar escalonadament els seus llocs de treball. Este dimarts està previst que es reincorporen part dels treballadors. És el personal de manteniment, els operaris encarregats de les màquines que seran els primers que començaran a treballar. El grup industrial For Men s'ha fet càrrec de la firma i ha de reactivar-la este mes. 

La fàbrica Marie Claire es va vendre oficialment l'agost passat a la mercantil For Men, després que este grup inversor rectificara els errors que el Fogasa va detectar en la proposta de compra, que es va fixar en 250.000 euros.

For Men es compromet a rellançar Marie Claire

Els nous propietaris de la fàbrica de Marie Claire han fet tota una declaració d'intencions. Així, l'empresa For Men garanteix la continuïtat de la fàbrica durant molts anys i ha anunciat un pla per a rellançar la marca.

La companyia ha destacat en un comunicat que Marie Claire no és només una marca, “sinó un símbol de tradició, qualitat i creativitat en la indústria de la llenceria”.

També et pot interessar

stats