Fira València celebrarà amb Messe Stuttgart una fira de referència internacional

Gràcies a un conveni de col·laboració, València reunirà la indústria de portes automàtiques d'Espanya i la situarà en el mapa global de la innovació i tecnologia

Forinvest celebra una nova edició centrada en la innovació
Imatge d'arxiu de Fira València / Fira València

Fira València ha subscrit un conveni de col·laboració amb Messe Stuttgart, el recinte firal d’eixa ciutat alemanya i un dels més importants del país, per a acollir el maig del 2025 la celebració d'APAExpo By R+T: una fira internacional de portes automàtiques i sistemes de protecció solar que reunirà tota la indústria espanyola i situarà el país en el mapa global de la innovació i tecnologia del sector. 

APAExpo By R+T és una aposta de Fira València, l'Associació Espanyola de Fabricants de Portes Automàtiques (APA) i Fira Stuttgart/R+T, el major organitzador mundial de les fires del sector, per tal de crear un saló definit i totalment monogràfic. A més, l'acord també contempla la incorporació de Fira València i APAExpo By R+T en la plataforma R+T Alliance. Açò, per a Fira València, representa un gran pas que consolida València com l’única seu d'este certamen a Espanya, una de les dos que se celebren a Europa Occidental i una de les cinc a tot el món.

R+T Alliance és la xarxa mundial de fires especialitzada en persianes, portes i sistemes de protecció solar: es compon actualment de cinc esdeveniments de fires per al sector de la protecció solar i portes a cinc seus de tres continents: R+T Àsia, R+T Turkey, Sun Shading Expo North America (Orlando), R+T Stuttgart i APAExpo By R+T a València.

La fira APAExpo By R+T, que Fira València ja ha començat a comercialitzar, serà un certamen amb un valor diferenciador que aportarà dinamisme a les companyies de portes automàtiques i components. A més, comptarà amb tot l'actiu internacional de Messe Stuttgart R+T Alliance, líder mundial que potenciarà este certamen com a única fira internacional de portes automàtiques a Espanya. La indústria espanyola i el mercat de portes automàtiques valoren molt positivament esta nova col·laboració i estan convençuts de la gran sinergia i dels efectes positius que resultaran de l'acord amb Messe Stuttgart.

També et pot interessar

stats