La Generalitat destinarà enguany 600.000 euros a una campanya de promoció de la ceràmica

Mazón ha explicat que serà el mateix sector qui definisca els mercats als quals més li interesse dirigir-se

Carlos Mazón amb la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, i la patronal del sector tauleller (Ascer)
Carlos Mazón amb la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, i la patronal del sector tauleller (Ascer) / GVA

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat aquest divendres que signarà un conveni amb la Diputació de Castelló i la patronal del sector tauleller (Ascer) el pròxim 7 de febrer per a dur a terme una campanya de promoció de la ceràmica enguany que comptarà amb 600.000 euros i que finançarà al 100% el Consell.

Mazón s'ha pronunciat així en roda de premsa després de mantindre una trobada amb la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, per a parlar sobre les necessitats de la província. "És moment de promocionar el sector ceràmic, per tant, serem ambiciosos", ha subratllat Mazón, qui ha explicat que serà el mateix sector el que definisca els mercats emergents o que més els interessen als quals anirà dirigira la campanya "perquè els protagonistes ha de ser ells".

Així mateix, el president del Consell ha destacat que el govern valencià "ha doblat i triplicat" les ajudes a fons perdut per al sector ceràmic, i ha ressaltat la quantitat d'expedients que s'han resolt. A més, ha assenyalat que reivindicaran que el govern espanyol accelere "de manera urgent" la concessió d'ajudes al sector, "ja que van lentes i arriben molt tard".

També et pot interessar

stats