Habitatge rep més de 2.000 expedients complets per a rebre el bo lloguer jove

Hi ha 4.006 expedients més pendents d'aportar documents que falten

Les claus del bo lloguer jove de la Generalitat
Les claus del bo lloguer jove de la Generalitat / À Punt NTC

La Conselleria d’Habitatge ha rebut 2.054 expedients amb la documentació completa per a rebre les ajudes de l’edició 2023-2024 del bo lloguer jove, que suposa un ingrés de 250 euros mensuals per a joves menors de 35 anys, amb una ajuda total de 6.000 euros repartida en 24 mensualitats. A més, hi ha 4.006 expedients més pendents d'aportar documents.

La primera llista provisional està publicada en el web oficial de la Conselleria, que enguany té previst destinar 22,8 milions per als dos exercicis i preveu tindre prop de 4.000 beneficiaris.

Els sol·licitants rebran un missatge de text telefònic en el qual els informaran de l'estat, siga complet o incomplet. Els que hagen d'aportar documentació disposaran d'un termini de deu dies, del 3 de juliol al 14 de juliol inclòs, per a completar la sol·licitud.

El beneficiari ha de tindre entre 18 i 35 anys, un contracte de treball que no li genere més de tres vegades l'indicador públic de renda d'efectes múltiples (IPREM) i estar empadronat en el municipi on resideix amb un lloguer. L'habitatge o habitació haurà de ser la residència habitual i permanent durant tot el període pel qual es concedisca l'ajuda.

Aquest bo no serà compatible amb les ajudes de lloguer que ja s'estaven concedint, excepte en casos de vulnerabilitat extrema, violència de gènere o altres excepcions previstes en la convocatòria.

També et pot interessar

stats