Hosbec demana que els estudiants anglesos puguen entrar sense pauta completa en la 'setmana blanca'

La patronal del sector aposta per recórrer a una prova negativa de covid que evite cancel·lacions i que aquests clients se'n vagen a altres destinacions

Passatgers britànics fan cua per a passar el control de fronteres en l'aeroport de Heathrow, a Londres
Passatgers britànics fan cua per a passar el control de fronteres a l'aeroport de Heathrow, a Londres / Hannah McKay (Reuters)
ntc
01 de febrer 2022 - 17:53

La patronal hotelera Hosbec ha demanat aquest dimarts "una regulació urgent per a permetre l'entrada de menors sense pauta completa de vacunació per tal d'aprofitar la setmana blanca del Regne Unit".

"Es compten per milers les cancel·lacions de reserves de famílies del Regne Unit que aprofiten les vacances del half-term (una cosa així com la setmana blanca espanyola) per a eixir a les destinacions vacacionals preferides, sobretot perquè a partir de l'11 de febrer el Regne Unit alça totes les restriccions. Espanya no permet l'entrada de xiquets sense pauta completa de vacunació, i amb la vacuna d'AstraZeneca hi ha molts menors britànics que encara no l'han poguda completar pel temps d'espera entre la primera i la segona dosi", ha contextualizat Hosbec en un comunicat.

La patronal demana que es puga deixar entrar als menors no vacunats amb pauta completa mitjançant una prova negativa de covid. Una mesura que evitaria perdre clients. "Tots aquests milers de reserves de famílies britàniques que no poden entrar a Espanya s'estan desviant a altres destinacions de competidors que han relaxat convenientment les restriccions: Turquia, Tunísia i Egipte estan sent els grans beneficiats", ha afegit Hosbec.

També et pot interessar

stats