Iberflora i Eurobrico se sumen a Hàbitat, Textil Llar i Espai Cuina SICI amb 1.600 expositors

La celebració de cinc fires de manera simultània a Fira València esta setmana preveu atraure més de 60.000 visitants

Expositor de vivers a Fira València este dimarts
Expositor de vivers a Fira València este dimarts / Iberflora

A Fira València s'ha inaugurat este dimarts una nova edició d'Iberflora. Vora 500 expositors mostren les últimes novetats en el camp de les plantes ornamentals i flor tallada. Hi ha 70 expositors internacionals, un 36% més que l'any passat. Una mostra del creixement d'esta fira on el sector verd busca fer-nos la vida més còmoda i agradable. Fantasies vegetals que reivindiquen una vida més verda.

La 53 edició d'Iberflora, la fira internacional de planta i flor, paisatgisme, tecnologia i bricojardí ofereix un ampli ventall d'empreses productores de planta interior, exterior i de temporada, jardineria, arboricultura i paisatgisme, proveïdors dels centres de jardineria i de floristeria, flor tallada i artificial, i empreses organitzadores de grans esdeveniments, entre altres.

Al mateix temps, l'oferta expositiva s'ha completat amb la inauguració este dimarts també de la 12a edició de Eurobrico, de caràcter biennal, que comprén el bricolatge, la ferreteria, el jardí, la decoració, la construcció i els serveis amb 220 signatures representades.

Estes dos fires s'uneixen a Fira Hàbitat València, Textil Llar i Espai Cuina SICI. En total, Fira València acull una macroconvocatòria amb vora 1.600 signatures expositores.

Estes empreses mostren les últimes novetats en mobles, il·luminació, tèxtils, equipament per a la cuina, planta, flor i solucions en bricolatge al llarg de més de 150.000 metres quadrats de superfície expositiva, és a dir, tots els pavellons disponibles de Fira València al complet.

També et pot interessar

stats