Ouigo obri este divendres la venda de bitllets per a la nova ruta entre València i Valladolid

El trajecte d'alta velocitat, que té parada a Conca, Madrid-Chamartín i Segòvia, estarà operatiu des del 15 de desembre fins al 29 de juny del 2025

Tren d'alta velocitat d'Oigo
Tren d'alta velocitat d'Ouigo / Europa Press

L'operador de trens d'alta velocitat Ouigo obri este divendres a les 11:00 h la venda de bitllets per a la nova ruta de la companyia que connecta Valladolid i València, amb parada a Segòvia, Madrid i Conca i que estarà operativa des del 15 de desembre del 2024 fins l 29 de juny del 2025.

A través d'esta nova connexió sense transbords, Valladolid i València queden unides en poc més de tres hores i Segòvia amb la capital del Túria en poc més de dos i mitja, assenyala l'operador a través d'un comunicat.

D'esta manera, Ouigo redueix el temps de connexió entre Castella i Lleó i el Mediterrani i això "genera noves oportunitats i contribueix a la vertebració del territori".

L'operador anima tots els usuaris al fet que planifiquen amb antelació els seus viatges dels pròxims mesos per a conéixer estes ciutats. Així, es podran beneficiar de les tarifes habituals, que parteixen des dels nou euros, amb tarifa fixa de set euros per a menors d'entre quatre i tretze anys i gratis per a xiquets de fins a tres anys, sempre que viatgen en braços d'un adult.

De Valladolid a Alacant en 3 hores i 44 minuts, sense transbords

Ouigo ha posat recentment a la venda els bitllets per a totes les seues rutes, incloent-hi la reobertura total de la connexió per a viatjar de dilluns a diumenge entre Valladolid, Segòvia, Madrid-Chamartín, Conca, Albacete i Alacant, que permet connectar Valladolid amb Alacant en 3 hores i 44 minuts i sense necessitat de fer transbords.

També et pot interessar

stats