El programa del Bo Viatja +65 supera les 12.500 sol·licituds en una setmana

1.500 persones ja han formalitzat la petició per a gaudir-ne del 14 d'octubre al 20 de desembre

Una parella passeja per la platja de Ponent, a Benidorm
Una parella passeja per la platja de Ponent, a Benidorm / Joaquín Reina (Europa Press)

El nou programa de turisme social del Consell, el Bo Viatja +65, ha registrat més de 12.500 sol·licituds durant la primera setmana, de les quals 1.500 ja han formalitzat la petició per a poder viatjar del 14 d'octubre al 20 de desembre del 2024.

És un programa pioner que va arrancar dilluns passat i que va superar les 6.000 peticions només durant les quatre primeres hores des que va començar el termini de sol·licitud, segons informa la Generalitat.

Té com a objectiu incentivar els viatges de les persones majors fora de la temporada alta, ajudant a la desestacionalització i el manteniment de l'ocupació turística més enllà de l'estiu.

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha subratllat la "gran acceptació" que està tenint el programa tant dels usuaris, tots ells majors de 65 anys i empadronats a la Comunitat Valenciana, com del sector de les tres províncies.

Sobre este cas, ha incidit que en una setmana quasi s'ha duplicat el nombre d'empreses adherides. Actualment hi ha 170 agències de viatges i allotjaments de diverses modalitats registrades.

Montes recorda que poden formar part del Bo Viatja +65 agències de viatges i establiments d'allotjaments turístics inscrits en el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana, que van des d'establiments hotelers, blocs i conjunts d'apartaments turístics fins a càmpings, cases rurals, albergs i empreses gestores d'habitatges d'ús turístic.

Els hotels i allotjaments valencians adherits al Bo Viatja +65 rebran un incentiu de 35 euros, contra els 23 del programa nacional.

També et pot interessar

stats