La refineria de BP del Grau de Castelló acollirà el projecte més gran d'hidrogen renovable d'Espanya

Este hidrogen s'utilitzarà principalment per a descarbonitzar la refineria, tot i que també arribarà a altres sectors com la ceràmica i el transport

BP i Iberdrola han presentat el major projecte d'hidrògen renovable d'Espanya, que es construirà al Grau de Castelló
BP i Iberdrola presenten el projecte d'hidrogen renovable d'Espanya, que es construirà al Grau de Castelló / X: @carlos_mazon_

El projecte més ambiciós d'hidrogen renovable d'Espanya s'ha presentat este dijous a Castelló de la Plana i es construirà en la refineria de BP ubicada al grau de la ciutat.

Este hidrogen s'utilitzarà, sobretot, per a descarbonitzar la refineria, tot i que també abastirà altres sectors, com ara la ceràmica i el transport, segons ha avançat la presidenta de la BP a Espanya, Olvido Moraleda.

S'evitarà l'emissió de 23.000 tones de CO₂

BP Energía España i Iberdrola han presentat este migdia un projecte que preveu una planta que produirà 2.800 tones d'hidrogen verd i reduirà l'emissió de 23.000 tones de CO₂ quan estiga acabat.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha dit que les macroinversions tenen "catifa roja" al nostre territori i ha declarat que l'objectiu és la independència energètica de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats