Sagunt: parada d'alta velocitat

El secretari d'Estat de Transports avança que el 14 d'octubre tindrà lloc la reunió tècnica entre l'Ajuntament i la Direcció General del Sector Ferroviari per a la definició de la nova estació

L'estació de tren de Sagunt, en imatges / À Punt NTC

El secretari d'Estat de Transports i Mobilitat Sostenible, José Antonio Santano, ha anunciat este divendres que l'alta velocitat tindrà una nova parada en l'estació de Sagunt. Santano ha visitat la localitat al costat de l'alcalde, Darío Moreno.

Segons un comunicat del Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible, el secretari d'Estat ha explicat que esta decisió és fruit de les anàlisis que s'estan realitzant en el marc de l'Estudi Informatiu de la Línia d'Alta Velocitat València-Castelló, que inicialment no preveia parada dels serveis d'alta velocitat a Sagunt.

Declaracions del secretari d'estat de Transports, José antonio Santano, i l'alcalde de Sagunt, Dario Moreno
Declaracions del secretari d'estat de Transports, José antonio Santano, i l'alcalde de Sagunt, Dario Moreno

Ineco, empresa d'enginyeria i consultoria dependent del Ministeri, dins del contracte per a desenvolupar la citada línia, estudiarà les alternatives per a la nova estació. A més, el secretari d'Estat ha informat de la reunió tècnica entre l'Ajuntament de Sagunt i la Direcció General del Sector Ferroviari que tindrà lloc dilluns que ve, 14 d'octubre, on s'avançarà en la definició de la nova estació.

La nova estació tindrà en compte els aspectes tècnics que atenguen les necessitats del consistori, com a ubicació concreta de l'edifici de viatgers, dimensions i ubicació de l'aparcament, possible ubicació de parades d'autobusos o la forma d'accés a l'estació des de tots dos marges del ferrocarril.

També et pot interessar

stats