Serpis compra les marques Ibérica i Maestro de Oliva

L'empresa, amb seu a Alcoi, pretén reforçar la internacionalització amb estes dos operacions

Les instal·lacions de l'empresa amb seu a Alcoi
Les instal·lacions de l'empresa amb seu a Alcoi / Serpis

Cándido Miró, companyia líder en olives de qualitat coneguda comercialment amb el nom Serpis, ha adquirit les marques Ibérica —amb seu a Bailén— i Maestro de Oliva de la societat Olive Line —especialitzada en la distribució d'olives, oli i adobats—, segons un comunicat de l'empresa, amb seu a Alcoi (Alcoià).

"L'adquisició arriba després de tancar 2023 amb una facturació rècord i ha aconseguit els 54 milions d'euros" i "la transacció s'emmarca en el pla estratègic de Cándido Miró per a impulsar el creixement a través de la innovació, l'ampliació de producte, l'enfortiment de la marca i l'expansió internacional", assenyala la nota de premsa.

Després de l'associació amb Miura Partners en 2023, Cándido Miró i la signatura de capital privat han llançat la societat Olive&Co amb l'objectiu de consolidar el mercat i construir valor a través de noves adquisicions de marques referents i de qualitat en categories d'alimentació i snacks naturals i saludables, segons indica. D'acord amb el comunicat, "la incorporació d'Ibérica i Maestro de Oliva reforçarà la internacionalització del grup gràcies a la seua presència i potencial de creixement a Europa i Àsia-Pacífic complementarà el bon posicionament de Cándido Miró també a Europa i Amèrica, incloent-hi els Estats Units". "Cada marca mantindrà el seu segell comercial, operativa i cadena de valor, ja que el grup compta amb una facturació agregada superior als 70 milions d'euros", destaca la nota de premsa.

El conseller delegat de Cándido Mire i Olive&Co, Juan Gil, ha explicat que, amb esta adquisició, sumen a la companyia "dos marques amb una trajectòria i exposició molt destacada a Europa en segments clau com a olives, oli i adobats que complementen molt bé les categories de Serpis i altres marques de Cándido Miró". "Es tracta del primer pas dins d'un pla de creixement en el qual a través d'Olive&Co continuarem incorporant nous segells, valor i presència geogràfica", ha dit Gil.

Serpis és la principal marca de la companyia Cándido Miró, especialista en l'elaboració i distribució d'olives i adobats. Esta empresa familiar, amb seu a Alcoi, va ser pionera a Espanya a comercialitzar olives farcides d'anxova en 1926.

També et pot interessar

stats