Un xalet a Altea de vora deu milions d'euros, la vivenda més cara de la Comunitat Valenciana

A Espanya, l'habitatge més car és una mansió de Marbella (Màlaga) a la venda per 35 milions d'euros, segons Idealista

La vivenda més cara de la Comunitat Valenciana està Altea
La vivenda més cara de la Comunitat Valenciana està a Altea / Idealista

L'habitatge més car a la venda a la Comunitat Valenciana és un xalet independent de luxe a Altea, a la Marina Baixa, per un preu de 9,9 milions d'euros, segons el portal immobiliari Idealista.

Amb un total de 1.802 metres quadrats i onze habitacions, situat al costat de la muntanya i amb "vistes a la mar", este xalet està situat en una parcel·la de 8.581 metres quadrats en un carrer sense eixida que voreja un bosc de pins, una àrea natural protegida en la qual no es pot construir.

Hi ha diversos immobles sobre la parcel·la. La casa principal està construïda en estil clàssic i consta d'un ampli saló, menjador, cuina independent, cinc dormitoris amb quatre banys i vestidor, amb terrasses i "impressionants vistes a la mar, a les muntanyes i a l'emblemàtic barri antic d'Altea".

En la planta baixa de la casa hi ha un apartament de convidats amb entrada independent, que consta de dos dormitoris i un bany. També hi ha una sala de cine, un celler i un altre apartament de convidats amb entrada independent que consta de saló, cuina, tres dormitoris i dos banys.

Al voltant de tot l'habitatge hi ha un jardí mediterrani amb diversos tipus de plantes i gespa natural, així com una gran piscina envoltada d'una terrassa i una pista de tenis.

A Espanya, l'habitatge més car és una mansió de Marbella (Màlaga) a la venda per 35 milions d'euros.

El top 10 de les propietats de luxe amb un pressupost més elevat està copat per la Costa del Sol, ja que nou estan localitzades en esta zona.

També et pot interessar

stats