Una nova tractorada demana mesures urgents per a l’agricultura, davant de la delegació del govern

Convocada per CCPV-COAG i AVA-Asaja, la protesta reclama accions davant de la sequera, les plagues i la fauna salvatge, entre altres

Els agricultors tornen a protestar este divendres davant la delegació del govern

L'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-Asaja) i la Coordinadora Llauradora del País Valencià (CCPV-COAG) han convocat este divendres un acte de protesta a les portes de la delegació del govern de la Comunitat Valenciana per a reivindicar la posada en marxa i el desenvolupament de mesures urgents en assumptes clau de competència nacional, com la sequera, les plagues i malalties, la fauna salvatge, els robatoris, la cadena alimentària, les importacions i les exigències mediambientals.

La concentració està convocada a les 11:00 hores, però els agricultors acudiran amb els tractors des de les 10:00 a la plaça del Temple. Després de l'esmorzar, representants de diverses comarques i sectors agropecuaris de la Comunitat Valenciana explicaran els seus problemes i les demandes que traslladen al govern central. Finalment, els dirigents de CCPV-COAG i AVA-Asaja conclouran la protesta amb les seues intervencions i llançant a terra productes valencians en crisi de rendibilitat.

Esta concentració forma part del calendari de mobilitzacions que el sector agrari està duent a terme en els últims mesos. Les organitzacions agràries convocants, que són les úniques que no han signat el paquet de mesures proposat pel ministre d'Agricultura, Luis Planas, per considerar-lo insuficient, també arremetran contra la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, per no haver-se reunit ni tan sols amb les organitzacions agràries, i contra el mateix president del govern, Pedro Sánchez.

També et pot interessar

stats