Els viatges de l'Imserso començaran a vendre's el 23 de setembre amb vora 900.000 places

Els preus dels viatges dependran de la destinació i la duració, amb una forqueta d'entre uns 120 i uns 330 euros

Una parella passeja per la platja de Ponent, a Benidorm
Una parella passeja per la platja de Ponent, a Benidorm / Joaquín Reina (Europa Press)

L'UTE adjudicatària dels viatges del programa de viatges de l'Imserso, Ávoris Corporación Empresarial, començarà a vendre les places per a la temporada 2024-2025 el 23 de setembre, segons ha informat este dimarts.

El programa té 886.269 places per a esta temporada, distribuïdes en tres lots diferents.

Les primeres places a comercialitzar-se, entre el 23 i el 24 de setembre, seran per als viatges a Andalusia, Aragó, Cantàbria, Castella i Lleó, la Comunitat Valenciana, Extremadura, Madrid, Melilla i Múrcia. A partir del 25 de setembre, si queden places lliures, podran adquirir-se més viatges.

Els viatges a Astúries, Catalunya, Castella-la Manxa, Ceuta, Galícia, les illes Balears, les illes Canàries, La Rioja i el País Basc es vendran entre el 25 i el 26 de setembre. En este cas, per a adquirir més viatges caldrà esperar fins al 27 de setembre.

Preus i reserva de plaça

Els preus dels viatges dependran de la destinació i la duració dels viatges, amb una forqueta d'entre uns 120 i uns 330 euros.

Per a reservar la plaça serà necessari abonar una quantitat fixa que no superarà el 20% de l'import total del viatge. Este pagament haurà de completar-se 45 dies abans de l'inici del viatge o en el moment de la reserva si el viatge comença a octubre o novembre i es reserva amb menys de 45 dies d'antelació.

Les reserves podran fer-se a través d'agències de viatges acreditades, només presentant el DNI, o en la web oficial (www.turismosocial.com), on serà necessari aportar també la clau d'acreditació remesa per l'Imserso al beneficiari.

També et pot interessar

stats