Arriba el nou portal web d’ITV per tal d’acabar amb el col·lapse a les estacions

El nou sistema de cita prèvia oficial és www.sitval.com i, després de diversos problemes, ja està en funcionament i permet identificar el vehicle i pagar prèviament

Nova web ITV

Este dilluns s'ha posat en marxa, després d'un matí amb problemes de funcionament, la nova pàgina web per a demanar cita a les estacions d'ITV. Un portal web amb el qual es pretén acabar amb el col·lapse que no ha permés a molts usuaris passar la revisió. La nova pàgina web arriba en un moment en el qual les llargues cues de vehicles continuen a les diferents estacions.

Després d'anunciar que el nou sistema estaria operatiu a partir d’este dilluns, la incredulitat davant del web era evident. Durant gran part del matí, si algú ha intentat demanar cita a través del nou web per a passar la ITV, s’ha trobat amb este missatge de disculpa que indicava que el web estava en manteniment: “Estimats usuaris, els informem que l’apartat cita prèvia es troba actualment en manteniment”. El missatge ha provocat la indignació dels conductors: “Em semblen excuses”, “sembla que ni estan preparats, ni han fet les coses amb temps, ni res de res” o “si això és el primer dia… imaginat” han sigut algunes de les manifestacions de la frustració dels usuaris.

Encara que els problemes han sigut una constant al llarg del matí, al voltant de la una del migdia la nova pàgina ha començat a donar cites. Un nou sistema que inclou un programa identificador del vehicle i pagament previ per a evitar reserves massives i col·lapses. Hi ha molta expectació amb este nou sistema. Mentrestant, les cues dels vehicles continuen pegant la volta a les instal·lacions de la ITV de Vara de Quart a València amb esperes de diverses hores.

També et pot interessar

stats