Quant pot costar veure la final de l’Eurocopa des de l’Estadi Olímpic de Berlín?

Disfrutar d’este partit en directe no és apte per a totes les butxaques

Aficionats espanyols celebrant la victòria de la Roja en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Falten dos dies perquè es dispute la final de l'Eurocopa entre Anglaterra i Espanya a Berlín. Una fita històrica que moltes valencianes i valencians voldrien viure des del mateix Estadi Olímpic de Berlín, però que no tot el món es pot permetre. À Punt ha fet els càlculs i estes són les xifres del que costaria viure la final del torneig europeu:

El primer que cal tindre són les entrades per al partit. Les més barates estan entre 95 i 300 euros; la més cara, per 2.000. Però mala sort, perquè les més accessibles estan esgotades. A pesar que es poden adquirir pels canals oficials de la UEFA, el mercat de revenda està fent diners.

Pel que fa al vol, eixint dissabte i tornant dilluns, el bitllet a Berlín pot costar de 400 a 1.700 euros per persona. Els vols més barats tenen escales que allarguen el viatge fins al mateix dia de la final. Els més cars són els més còmodes: els directes.

I quant a l’allotjament, l'opció més barata per a fer nit a Berlín és de 44 euros per persona, mentre que la més cara és de 1.000 euros la nit.

El bitllet més barat que hi ha des dels aeroports valencians costa 500 euros anada i tornada per passatger, però ja es venen pel doble. El preu més habitual per a pernoctar a la capital alemanya dos nits són uns 300 euros per persona. El preu mitjà de les entrades per al partit ja arriba 1.100 euros. Per tant, disfrutar de la final de l’Eurocopa des de l’Estadi Olímpic de Berlín pot costar 1.900 euros, i seria l'opció més barata. I això, sense costar els desplaçaments per la ciutat o el menjar.

També et pot interessar

stats