L'empresariat valencià assegura que menys finançament implica menys oportunitats i ocupació

Demanen un model igualitari i un canvi amb el fons d'anivellament

L'empresariat valencià, reunit este dijous / À Punt NTC

La reivindicació del finançament just per a la Comunitat Valenciana ha estat present en la trobada empresarial que cada setembre organitza la Cambra de Comerç de València. L'Albufera ha tornat a ser l'escenari d'esta cita que servix d'inici de curs econòmic, i que ha tingut la presència de membres del consell, encapçalats pel president de la Generalitat.

Els representants de la patronal han reclamat igualtat de tracte respecte a altres territoris, amb la mirada centrada en les últimes propostes fetes pel president del govern, Pedro Sánchez, sobre finançament i sobre la pujada d'impostos a les rendes més altes. 

José Vicente Morata, president de la Cambra de Comerç de València, ha assegurat que "tindre menys finançament també implica que les pimes tenen menys oportunitats per a créixer i crear ocupació". Morata ha assegurat que volen un model igualitari, "on tots els espanyols puguem tindre els mateixos nivells de serveis, en qualitat i quantitat", ha declarat.

Per la seua part, el president de la CEV, Salvador Navarro, ha afirmat que la Comunitat Valenciana "necessita un finançament autonòmic singular, com ha sigut el cas català" i ha aprofitat per a defensar la seua línia d'estratègia empresarial: "Continuar plantejant eixe canvi necessari en el model de finançament amb el fons d'anivellament".

També et pot interessar

stats