La nova direcció de Marie Claire es reuneix amb una part de la plantilla

L'empresa ha comunicat la reincorporació del personal de manteniment i dels operaris encarregats de les màquines

Marie Claire, en imatges d'arxiu / À Punt NTC

Nou pas cap a la reobertura de Marie Claire a Vilafranca (Ports). La nova direcció s'ha reunit este matí a les 10:00 hores amb el comité d'empresa i una desena de persones per a informar-los sobre la reincorporació del personal de manteniment i dels encarregats de les màquines. Una acció que ja havia anunciat el grup industrial For Men, interessat en la compra de la fàbrica.

Estos grups seran els primers que començaren a treballar quan es faça efectiu el canvi de propietat. Tot depén d'un tràmit administratiu: la firma de la nova empresa. Està previst que es faça efectiu abans de divendres, i que For Men reactive la planta de manera imminent.

L'empresa ha informat que té "plans ambiciosos" que inclouen l'expansió del seu catàleg de productes amb roba interior, esportiva, de bany per a homes i dones i productes sanitaris, a més de mantindre la línia tradicional.

L'ERTO de la plantilla, que afecta 77 persones, finalitza el 30 de setembre. El procés ha durat més d'un any. Va ser el maig del 2023 quan Marie Claire anunciava que abaixava la persiana després d'anys de crisi.

També et pot interessar

stats