Zumos Valencianos del Mediterráneo rebrà 3,04 milions d'euros del Perte de descarbonització

El Ministeri d'Indústria dona llum verda a catorze nous projectes de la línia 1 d'este Perte per valor de 96,3 milions d'euros

El ministre d'Indústria, Jordi Hereu, este dilluns a Barcelona
El ministre d'Indústria, Jordi Hereu, este dilluns a Barcelona / Ministeri d'Indústria

El Ministeri d'Indústria i Turisme ha aprovat este dilluns catorze noves resolucions provisionals de la línia 1 del Perte de descarbonització industrial per un total de 96,3 milions d'euros, que suposaran una reducció de més d'1,2 milions de tones de CO₂ a l'any. Així ho ha anunciat el titular Indústria, Jordi Hereu, durant la seua intervenció en la jornada inaugural de Barcelona New Economy Week.

A la Comunitat Valenciana participen en el Perte de descarbonització industrial l'agrupació formada per Zumos Valencianos del Mediterráneo (Zumavesa) i Naturgy Iberia, que ha rebut 3,04 milions per a la seua planta de Sagunt (Camp de Morvedre).

Amb esta nova resolució "continuem incentivant les empreses a invertir en solucions sostenibles amb l'objectiu de complir els compromisos climàtics i alhora crear noves oportunitats de negoci en els sectors verds", ha dit Jordi Hereu.

Sumant les anunciades este dilluns, Indústria ha concedit ja ajudes —entre subvencions i préstecs— per valor de 323 milions d'euros del Perte de descarbonització entre resolucions definitives i provisionals.

També et pot interessar

stats