Almenys 24 morts en atacs israelians contra una mesquita i una escola a Gaza

L’exèrcit sionista també ha dut a terme més de trenta bombardejos en zones residencials al sud de Beirut

Palestins ixen del nord de la Franja de Gaza per l'amenaça de bombardeig d'Israel / Hussam al-Zaanin (Reuters)

El govern gazià ha informat este diumenge que almenys 24 persones han mort en dos atacs aeris d’Israel a la zona central de la Franja de Gaza llançats simultàniament esta matinada. Pel que fa als ferits, n'han reportat noranta, la majoria d'ells en estat greu. 

Un dels atacs ha tingut com a objectiu una mesquita adjacent a un hospital i l’altre una escola, llocs que fonts governamentals remarquen que albergaven centenars de persones desplaçades. L’exèrcit sionista assegura que han estat “bombardejos quirúrgics” contra llocs “on operaven terroristes de Hamàs”. 

En les últimes hores, l’estat d’Israel també ha intensificat els atacs contra el nord de l'enclavament, especialment a la zona de Jabalia, on almenys deu palestins més van morir, segons informa l’agència de notícies oficial de Palestina Wafa. 

Més de trenta bombardejos al sud de Beirut

L'aviació israeliana també ha dut a terme més de trenta bombardejos contra diferents punts del Dahieh, una zona ubicada al sud de Beirut. L'Agència Nacional de Notícies del Líban (ANN) ha qualificat esta com la nit "més violenta" en l'últim any de conflicte.

Les bombes van caure almenys en cinc barris residencials i en una gasolinera situada a la carretera que uneix la capital libanesa amb l'aeroport internacional Rafik Hariri, l'únic operatiu del país i on els vols són limitats des de fa setmanes.

També et pot interessar

stats