Biden diu que deixaria la carrera presidencial si tinguera un problema mèdic greu

Ha fet estes declaracions durant una entrevista publicada dimecres

Biden i la primera dama Jill Biden, este divendres, a l'eixida del míting a Raleigh, a Carolina del Nord
Biden i la primera dama Jill Biden, este divendres, a l'eixida del míting a Raleigh, a Carolina del Nord / Reuters

El president dels Estats Units, Joe Biden, ha afirmat en una entrevista publicada este dimecres que reconsideraria la decisió de seguir en la campanya per a les eleccions de novembre si un metge li diagnosticara un problema mèdic greu. Davant de la pregunta sobre quines circumstàncies li farien replantejar-se la permanència en la carrera electoral, Biden va respondre: "Si em sorgira algun problema mèdic, si els metges vingueren a dir-me que tinc tal o qual problema".

La polèmica al voltant del futur de Biden i sobre la conveniència que torne a disputar a Donald Trump les eleccions del mes de novembre va esclatar el 28 de juny, en el cara a cara entre els dos polítics previ a les eleccions. Un Donald Trump agressiu i un Joe Biden a qui costava filar missatges, amb frases dubitatives i amb problemes de veu, va encendre una polèmica que no ha deixat de créixer.

Fins ara, el president s'ha mantingut públicament ferm a continuar amb la campanya de reelecció a la Casa Blanca, malgrat les crítiques provinents del seu partit, després del desastrós debat amb Trump. I a primeries de juliol, va assegurar en una entrevista que l'única possibilitat d'abandonar la carrera presidencial serà que "el Senyor Totpoderós" li ho demane.

També et pot interessar

stats