Brussel·les regala 35.000 bitllets de tren perquè joves de 18 anys descobrisquen Europa

La Comissió Europea obri este dimecres una nova convocatòria destinada a fer que els joves puguen viatjar gratis durant un màxim de trenta dies per tots els països de la Unió Europea i països veïns

Els joves nascuts entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2006 podran sol·licitar els bitllets
Els joves nascuts entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2006 podran sol·licitar els bitllets / Beatriz Vera (Shutterstock)

La Comissió Europea ha obert este dimecres una nova convocatòria per a repartir 35.500 bitllets de tren a joves que complisquen ara la majoria d'edat perquè puguen viatjar gratis durant un màxim de trenta dies per tots els països de la Unió Europea i països veïns. La iniciativa pretén potenciar el coneixement del continent i explotar la diversitat europea.

En concret, els joves nascuts entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2006 poden sol·licitar estos bitllets fins al pròxim 16 d'octubre a través del web youth.europa.eu/discovereu_en. Els aspirants deuen superar un formulari sobre la UE abans d'obtindre els bitllets.

Els bitllets gratuïts s'obtindran per a un màxim de trenta dies entre l'1 de març del 2025 i el 31 de maig del 2026. La convocatòria està oberta tant per als ciutadans de la UE com per a aquells que participen en el programa Erasmus+, Islàndia, Liechtenstein, Macedònia del Nord, Noruega, Sèrbia i Turquia.

També et pot interessar

stats