Detinguda una persona pels trets registrats prop del club de golf on es trobava Donald Trump

L'equip de campanya del candidat republicà assegura que l'expresident es troba "fora de perill"

Donald Trump, en una foto d'arxiu
Donald Trump, en una foto d'arxiu / Justin Lane

L'equip de campanya del candidat republicà, Donald Trump, ha informat esta vesprada de diumenge que l'expresident està "fora de perill" després de registrar-se trets al seu club de golf a West Palm Beach, Florida, prop d'on es trobava, tal com publica el diari New York Post.

El mateix expresident ha dit, en un comunicat posterior, que es troba bé. "Hi ha hagut trets prop de mi, però abans que els rumors comencen a eixir-se'n de control, vull que escoltes açò primer: ESTIC SA ESTALVI!", apunta en el comunicat de premsa. Ha afegit també que res el detindrà: "Mai em rendiré".

Minuts més tard, s'ha sabut que han detingut una persona prop del camp de golf on jugava Trump. El detingut portava una arma llarga, un rifle AK-47. Segons informa la CNN, el Servei Secret ha disparat contra el sospitós. Les autoritats creuen que l'individu tenia la intenció d'atacar l'expresident.

L'expresident ja va patir un atemptat el passat 13 de juliol mentre feia un míting a Butler, Pensilvània. En aquell moment un tret d'un franctirador li va fregar l'orella i li va causar una ferida. L'autor va ser Thomas Matthew Crooks, de vint anys, que va disparar des d'un terrat fora del lloc de la trobada amb un rifle semiautomàtic.

També et pot interessar

stats