El cantant Bon Jovi evita un suïcidi a Nashville en convéncer una dona que no es tire d'un pont

L'intèrpret de "Livin' on a Prayer" estava en la mateixa zona de l'incident gravant un videoclip nou

El cantant Jon Bon Jovi, en una foto d'arxiu
El cantant Jon Bon Jovi, en una foto d'arxiu / Shutterstock

El cantant estatunidenc Jon Bon Jovi ha evitat este dimecres una possible tragèdia a la ciutat de Nashville (Tennessee), on ha persuadit una dona, que semblava voler saltar des d'un pont, perquè tornara a una zona segura. Segons ha informat la Policia Local, l'incident ha ocorregut al pont per a vianants Seigenthaler, que travessa el riu Cumberland. Casualment, el roquer es trobava en esta zona gravant un videoclip musical i, amb un ajudant de producció, hi va intervindre quan va veure les intencions de la dona.

El diari local The Tennessean informa que el moment va ser captat en vídeo, inicialment publicat per la policia en YouTube, però posteriorment retirat. Les imatges mostren una dona amb camisa blava a l'altre costat de la barana del pont, aferrada a esta amb els braços. Segons la gravació, l'intèrpret de la mítica “Livin’ on a Prayer” i l'assistent caminaven pel pont quan s'adonaren de la situació. Va ser el productor ajudant qui va iniciar una conversa amb ella, a la qual va unir-se el cantant instants després.

Quan acaba la conversa, es veu que la dona es gira cap a ells, que l'ajuden a tornar al costat segur de la barana. Una vegada fora de perill, Bon Jovi l'abraça. The Tennessean informa que l'estrela del rock estava al pont rodant un vídeo musical per a la cançó "The People's House". El cantant no ha fet cap declaració pública sobre el succés.

També et pot interessar

stats