El creador de ChatGPT anuncia GPT-4 Turbo, la seua intel·ligència artificial més poderosa

El bot acceptarà entrades d'unes 300 pàgines, i serviria per a poder resumir llibres sencers

Infografia sobre ChatGPT
Infografia sobre ChatGPT / Shutterstock

OpenAI, l'empresa creadora del popular bot d'intel·ligència artificial ChatGPT, ha anunciat aquest dilluns un nou model més poderós, GPT-4 Turbo, i una reducció del preu que cobren a les empreses i els desenvolupadors per utilitzar el programa.

En un acte en què també ha participat Microsoft, que ha invertit milers de milions de dòlars en el desenvolupament de la tecnologia, l'empresa d’IA ha anunciat que el nou model tindrà accés a informació fins a l'abril del 2023 —els models anteriors van deixar d'"aprendre" coses noves el gener del 2022—. A més, acceptarà entrades d'unes 300 pàgines, cosa que en principi serviria per a poder resumir llibres sencers.

La companyia també ha introduït un portal propi perquè els desenvolupadors d'aplicacions que fan servir GPT puguen oferir els seus productes. Això els permetrà guanyar diners en funció de quantes persones els descarreguen.

Finalment, tots els productes d'OpenAI, com el generador d'imatges DALL-E, estaran disponibles a través del xat. Per això el bot es podrà utilitzar per a generar imatges, per a fer recerques en documents PDF o per a navegar per Internet. Aquest nou model ja està disponible per a desenvolupadors i es farà públic en les pròximes setmanes.

També et pot interessar

stats