Obama creu que Biden ha de reconsiderar el futur de la seua candidatura

Segons 'The Washington Post', l’expresident considera que les possibilitats de victòria de l'actual president nord-americà “s’han reduït considerablement”

El president Joe Biden intervé en una ponència amb l’expresident Barack Obama presentada per Jimmy Kimmel durant un acte de campanya a Los Angeles
El president Joe Biden intervé en una ponència amb l’expresident Barack Obama presentada per Jimmy Kimmel durant un acte de campanya a Los Angeles / REUTERS/Kevin Lamarque
18 de juliol 2024 - 18:57

L'expresident estatunidenc Barack Obama (2009-2017) ha dit als cercles pròxims que l'actual mandatari, Joe Biden, ha de "reconsiderar seriosament" el futur de la seua candidatura, segons ha publicat este dijous el periòdic The Washington Post. D'acord amb el rotatiu de la capital americana, Obama creu que les possibilitats de victòria de Biden "s'han reduït considerablement".

Cada dia són més les veus que demanen a Biden que faça un pas al costat i no opte a un segon mandat. La polèmica al voltant del futur de Biden i sobre la conveniència que torne a disputar a Donald Trump les eleccions de novembre va esclatar el 28 de juny, en el cara a cara entre els dos polítics previ a les eleccions. Un Donald Trump agressiu i un Joe Biden a qui li costava filar missatges, amb frases dubitatives i amb problemes de veu, va encendre una polèmica que no ha deixat de créixer.

El mateix Biden, que fins ara s'ha mostrat disposat a continuar malgrat les crítiques, ha dit en una entrevista que deixaria la carrera presidencial si tinguera un problema mèdic greu.

També et pot interessar

stats