Rússia perd 1.300 soldats i 12 sistemes d'artilleria en un dia, segons Kíiv

L'exèrcit rus intenta envoltar les tropes ucraïneses que defensen Avdíivka, prop de la ciutat ocupada de Donetsk, amb un gran nombre d'efectius. Des del 10 d'octubre han mort ja ací 13.000 soldats russos

L'exèrcit ucraïnés respon amb artilleria als atacs russos
L'exèrcit ucraïnés respon amb artilleria als atacs russos / Twitter: @ZelenskyyUa

Rússia ha perdut en les últimes 24 hores al llarg del front 1.300 soldats, en una nova jornada de baixes massiva marcada per les desenes d'atacs contra posicions ucraïneses a l'est i el sud-est, segons l'informe oferit aquest dijous per l'Estat Major de Kíiv. També han caigut dotze sistemes d'artilleria i deu tancs.

L'exèrcit rus intenta envoltar les tropes ucraïneses que defenen la localitat d'Avdíivka, prop de la ciutat ocupada de Donetsk, amb un gran nombre d'efectius i tècnica militar.

Des del 10 d'octubre, les forces russes han llançat nombroses ofensives en aquest eix del front, on han aconseguit avanços modestos i han patit pèrdues massives.

Segons informació d'intel·ligència feta pública aquesta setmana pels EUA, Rússia ha perdut des del 10 d'octubre en l'eix d'Avdíivka uns 13.000 soldats.

340.000 soldats russos morts

Des del començament de la guerra, el còmput de baixes russes elaborat per l'Estat Major de Kíiv s'eleva a més de 340.000.

Una investigació periodística d'un mitjà independent rus ha confirmat que a Rússia s'han sol·licitat uns 230.000 certificats de defunció per a militars des que va començar la invasió a gran escala d'Ucraïna. Cap dels dos bàndols ofereix informació sobre les baixes pròpies.

També et pot interessar

stats