Sánchez condemna els atacs de Hamàs però remarca que el patiment del poble de Gaza és "insuportable"

Els detalls de l'alto el foc temporal s'han conegut coincidint amb la visita de Pedro Sánchez a la zona: “El sofriment de la població és insuportable”

Imatge de la reunió de Pedro Sánchez, amb el primer ministre de Bèlgica, de Croo, i el primer ministre d'Israel, Netanyahu / Reuters

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez ha visitat aquest dijous Israel i, en concret, ha recorregut el quibuts epicentre de l'atac de Hamàs. Durant la vista, el polític espanyol ha escoltat els familiars dels ostatges, i ha expressat la seua commoció: “Crueltat en l’atac terrorista, sofriment i angoixa”, ha manifestat Sánchez. També ha sigut rebut pel primer ministre Netanyahu, al qual ha tornat a demanar que pare la catàstrofe humanitària a Gaza, perquè “el sofriment de la població és insuportable”, ha expressat Sánchez.

A Ramala, Sánchez ha defensat la lluita conjunta contra el terrorisme, davant del president de l'Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbàs. Ha ratificat la proposta de la coexistència de dos estats com a solució del conflicte entre Israel i Palestina i la necessitat de celebrar, com més prompte millor, una conferència internacional de pau amb totes les parts implicades. 

També et pot interessar

stats