Ucraïna ataca Moscou amb una desena de drons

Més de 122.000 persones han abandonat la regió russa de Kursk des de la incursió ucraïnesa

Incursió militar ucraïnesa a Kursk, regió fronterera russa
Incursió militar ucraïnesa a Kursk, regió fronterera russa / 95th Air Assault Brigade (Reuters)

Les defenses antiaèries russes han abatut una desena de drons a Moscou, que va patir anit un dels atacs més grans amb aparells no tripulats enemics des de l'inici de la guerra a Ucraïna, al febrer del 2022, segons ha anunciat este dimecres l'alcalde moscovita, Serguei Sobianin.

El primer dron que es dirigia a Moscou s'ha destruït prop de la capital a les tres de la matinada i els altres nou, durant l'hora i mitja següent. L'alcalde ha assegurat que la situació està "sota control". Els aeroports moscovites de Domodedovo, Vnukovo i Zhukovsky van limitar els vols durant quatre hores a causa dels atacs.

El Ministeri de Defensa de Rússia ha informat que anit va neutralitzar 45 drons. Segons dades preliminars, la caiguda dels fragments de drons abatuts no va deixar víctimes o danys materials.

Als onze de Moscou s'han de sumar 23 a la regió fronterera de Briansk, sis a Bélgorod, tres a Kaluga i dos a Kursk. Un mínim de 450 quilòmetres quadrats d'esta última regió han passat a estar sota control de l'exèrcit ucraïnés. Segons ha informat l'agència estatal russa TASS, més de 122.000 persones han abandonat Kursk després de la incursió ucraïnesa.

També et pot interessar

stats