Un espanyol ferit amb una contusió per les turbulències en el vol de Singapore Airlines

L'avió va haver d'aterrar d'emergència este dimarts a Bangkok després d'unes "sobtades turbulències" que van provocar un mort i desenes de ferits

Els passatgers del vol SQ321 de Singapore Airlines, que va aterrar d'emergència a Bangkok, saluden als seus familiars a l'arribada a l'aeroport de Changi a Singapur
Els passatgers del vol SQ321 de Singapore Airlines, que va aterrar d'emergència a Bangkok, saluden els familiars a l'arribada a l'aeroport de Changi a Singapur / Ariffin Jamar (Efe)

Un passatger espanyol ha patit una contusió durant el vol de Singapore Airlines que va haver d'aterrar d'emergència dimarts a Bangkok després d'unes "sobtades turbulències" que van provocar un mort i desenes de ferits.

L'espanyol, la identitat i l'edat del qual no han transcendit de moment, "es va donar un colp amb el sostre", perquè no portava el cinturó de seguretat en el moment de les turbulències, i "no té cap fractura, és només una contusió", segons han dit fonts pròximes al cas.

El mort és un britànic de 73 anys, víctima d'un atac cardíac durant el vol, en el qual viatjaven dos espanyols. Entre els ferits, sis estan en estat greu, 39 presenten ferides moderades i 26 lleus, segons un comunicat d'anit de l'hospital Samitivej de Bangkok.

El vol SQ321 havia partit de l'aeroport londinenc de Heathrow amb destinació Singapur el dilluns a la nit i va haver d'aterrar d'emergència a l'aeroport de Suvarnabhumi de Bangkok a les 15:45 del dimarts (8:45 GMT).

Conforme al portal FlightRadar, que registra els vols a tot el món, l'aparell, un Boeing 777-300 ER, va patir una brusca pèrdua d'altitud durant quatre minuts per la qual va descendir des dels 37.000 als 31.000 peus (d'11.200 metres a 9.400 metres), quan aparentment va aconseguir estabilitzar-se.

El director executiu de Singapore Airlines, Goh Choon Phong, ha demanat disculpes per la "traumàtica experiència" del vol i les seues "més sinceres condolences als familiars i éssers estimats del mort", en un vídeo divulgat en xarxes socials per l'aerolínia.

També et pot interessar

stats