Un mort i dèsset ferits en un atac múltiple per atropellament a Ra'anana, al centre d'Israel

Els sospitosos han furtat fins a tres vehicles, després d'haver entrat il·legalment al país

Vehicles militars d'Israel en la Franja de Gaza
Vehicles militars d'Israel en la Franja de Gaza / Tyrone Siu (Reuters)

Una dona d'uns setanta anys han mort aquest dilluns i altres dèsset han resultat ferides en un atac palestí múltiple, amb diversos atropellaments i almenys un apunyalament a la ciutat israeliana de Ra'anana, al centre del país, tal com ha informat la policia del país.

Els agents han assegurat que es tracta d'un atac palestí, comés per almenys dos individus residents a Hebron, a la Cisjordània ocupada, i que ja han sigut detinguts, després d'haver estudiat en un principi la implicació de només un atacant. "Dos sospitosos han robat vehicles i han atropellat diversos ciutadans en diferents llocs", resa el comunicat.

Es creu que ha sigut un atac en diverses etapes, en el qual els sospitosos han usat fins a tres vehicles, després d'haver entrat il·legalment a Israel. "Els agents del districte central estan registrant el lloc de l'atac i els seus voltants per a garantir que no hi haja més amenaces", ha afegit la policia.

El primer sospitós ha sigut detingut ràpidament i el segon alguns minuts després. Tots dos són família. La policia no descarta uns altres sospitosos i continua buscant a la zona.

Els morts a Gaza ascendeixen a 24.100 després de cent dies de guerra 

Segons ha informat el Ministeri de Sanitat de Gaza, controlat per Hamàs, els morts en la Franja s’eleven fins a 24.100, mentre que els ferits arriben a 60.834, després de 101 dies de guerra amb les tropes israelianes. "L'ocupació israeliana va cometre dotze massacres contra les famílies, i es va cobrar 132 màrtirs i 252 ferits durant les últimes 24 hores", ha avançat en un comunicat.

Els atacs aeris s'han produït tant al nord com al centre i sud de l'enclavament, segons fonts mèdiques i del govern local. Per quart dia consecutiu, les comunicacions i els serveis d'internet romanen tallats, en part per la falta de combustible i la destrucció de més d'un 80% de la infraestructura a la Franja.  

També et pot interessar

stats