Una turista espanyola, atacada i violada en grup al nord de l'Índia

Els fets van ocórrer aquest divendres a la nit i hi ha tres persones detingudes

Miembros de la Guardia de Seguridad Nacional treballen a Bangladesh (imatge d'arxiu)
Membres de la Guardia de Seguridad Nacional treballen a Bangladesh (imatge d'arxiu) / EFE

Una turista espanyola ha sigut atacada i violada en grup en una regió del nord de l'Índia, on es trobava de vacances amb el seu marit, segons han informat aquest dissabte fonts diplomàtiques a l'agència EFE. La dona, d'origen brasiler amb ciutadania espanyola, i el seu marit, també espanyol, es trobaven de vacances fent un tour amb bicicleta.

Segons les autoritats, ambdós havien instal·lat una tenda de campanya en el districte de Dumka, una zona remota en l'estat de Jharkhand per a passar la nit del divendres, quan diversos homes els van atacar mentre dormien.

Les primeres informacions apunten que la dona es troba en un hospital de la zona rebent atenció mèdica.

Pel que fa a la denúncia d'assalt i violació en grup, ha sigut registrada per la policia local i tres persones han sigut arrestades en relació a aquest fet, indica la mateixa policia.

"És un incident condemnable i la policia està prenent les mesures adequades. Els culpables no se salvaran", ha assegurat per la seua part a la premsa Mithilesh Kumar Thakur, el ministre regional de l'estat Jharkhand. Respecte a l'ambaixada d'Espanya a l'Índia, s'ha posat en contacte amb les autoritats del país i ha enviat personal consultar fins a la regió.

La parella va viatjar des d'Espanya per a fer un recorregut des del Pakistan, per a passar després a Bangladesh, l'Índia i finalment Nepal.

També et pot interessar

stats