"Puc entendre que no els agrade, però d'ahí a deportar-me per una camiseta..."

Un valencià denuncia que l'han expulsat de Veneçuela per dur posada una samarreta amb el nom de la líder de l'oposició

Carlos Albert denuncia que només va poder estar tres hores a l'aeroport de Caracas
Carlos Albert denuncia que només va poder estar tres hores a l'aeroport de Caracas / À Punt NTC

Carlos Albert, un valencià de Torreblanca (Plana Alta) que tenia planejat passar un parell de setmanes a Veneçuela per a visitar unes amistats, ha vist com les vacances se li han capgirat de manera sobtada. Segons afirma en diversos vídeos, les autoritats del país l'han expulsat per dur posada una camiseta de la selecció veneçolana amb el nom de l'opositora María Corina Machado a l'esquena i el número 24.

"M'han deportat i tot per dur la samarreta de María Corina Machado", afirma Albert en un vídeo gravat a l'aeroport de Barajas, a Madrid, moments després que aterrara l'avió en què ha retornat de Caracas. El torreblanquí relata que només ha pogut estar tres hores a la capital de Veneçuela, ja que, considera, la seua indumentària "no ha agradat".

"Em van apartar a un altre lloc, em van dir que hi havia problemes, que la meua documentació no era correcta, i jo els vaig respondre que el meu passaport estava en vigor fins al 2029", explica el valencià als micròfons d'À Punt Notícies. "Després, ja em van dir que el meu perfil no era el correcte", assegura.

Tot i això, Albert arribava este migdia a Espanya amb la sensació de ser un afortunat. "Els meus amics de Veneçuela m'han dit que he tingut sort, perquè si haguera sigut veneçolà, haurien pogut empresonar-me", explica.

Ara espera que la comunitat internacional ajude Veneçuela a eixir d'una repressió que ha viscut en carn pròpia.

També et pot interessar

stats