Vora 125 morts i més de 300 ferits per atacs israelians a Gaza en les últimes 24 hores

Aquest dijous fa 90 dies de guerra entre Israel i Hamàs a la Franja

Soldats israelians en una operació a Gaza
Soldats israelians en una operació a Gaza / Ministeri de Defensa d'Israel

Al voltant de 125 persones han mort i 318 han resultat ferides en les últimes 24 hores per atacs israelians a Gaza, segons ha informat el Ministeri de Sanitat de la Franja, controlat per Hamàs, en el dia 90 de guerra entre Israel i el grup islamista.

La xifra total de palestins morts a Gaza s'eleva a més de 22.438, mentre que els ferits des de l'inici de l'ofensiva israeliana el passat 7 d'octubre ascendeixen a 57.614, ha detallat Sanitat, que ha agregat que el 70% de les víctimes mortals són dones i xiquets. Tot això es produeix mentre l'exèrcit israelià manté les seues operacions per tota la Franja, focalitzades en part en l'àrea de Khan Yunis al sud, i mentre hi ha més d'un milió de desplaçats que s'acumulen a la ciutat de Rafah, la zona més meridional de Gaza.

Segons ha informat un portaveu militar, les forces israelianes han atacat milicians que llançaven míssils antitancs recentment, entre altres atacs. "A la ciutat de Khan Yunis, tres terroristes han intentat col·locar un artefacte explosiu al costat de les tropes de l'exèrcit", després del que un avió de combat "ha apuntat i ha matat els terroristes", han dit les forces militars en un comunicat.

D'altra banda, avions militars han atacat "una estructura militar de Hamàs que estava sent usada per un operatiu terrorista antitancs del batalló de Deir al-Balah", al centre de la Franja, així com "dues estructures de les quals van fugir els terroristes i en les quals es trobaven nombroses armes".

També et pot interessar

stats