Directes
Ara en la televisió
DUEL DE VEUS
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Ábalos reclama suport per a la moció contra Rajoy

Afirma que la "responsabilitat" de posar fi a la "impunitat" i la "corrupció" ja no és del PP, sinó de la resta de partits.

José Luis Ábalos, durant la intervenció en la moció de censura presentada contra el Govern de Mariano Rajoy / JJ Guillén (Efe)

El secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha reclamat a les forces polítiques de l'oposició que donen suport a la moció de censura contra el president del Govern central Mariano Rajoy.

Segons el diputat socialista, des d'aquest moment la "responsabilitat" d'eliminar la "impunitat" i la "corrupció" ja no és del PP, sinó de la resta de partits.

"Col·laboraran amb la impunitat? Encobriran tot açò? Compartiran l'assumpció de responsabilitats en aquesta situació tan greu de desafecció política i de crisi institucional?", ha preguntat Ábalos. En la seua intervenció a l'inici del debat de la moció ha fet una clara crida als partits que encara dubten si votar a favor de la moció, com ara el PNB.

El dirigent socialista ha exigit "responsabilitat" a totes les forces de l'oposició, després d'afirmar que la sentència de la trama Gürtel que ha portat el PSOE a registrar la moció fa dubtar, fins i tot, de "la legitimitat dels escons" que ocupen els diputats del PP, "perquè s'han finançat il·legalment".