Àgueda Micó i Alberto Ibáñez encapçalaran la llista de Compromís-Sumar al Congrés per València

Per Alacant, la número 2 al Congrés serà Inma Orozco, i per Castelló al mateix lloc estarà Francesc Mezquita

Àgueda Micó i Alberto Ibáñez seran el número 1 i 2 de Compromís-Sumar al Congrés per València
Àgueda Micó i Alberto Ibáñez seran els número 1 i 2 de Compromís-Sumar al Congrés per València / Compromís
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
15 de juny 2023 - 21:45 Actualitzat: 16 de juny 2023 - 20:37

La secretària general de Més-Compromís, Àgueda Micó, i el coportaveu d'Iniciativa, Alberto Ibáñez, seran finalment els números 1 i 2 en la candidatura de Compromís-Sumar al Congrés per València en les eleccions generals del 23 de juliol.

Per Alacant, el número 2 de la candidatura al Congrés, que correspon a Compromís, serà Inma Orozco, i per Castelló, el número dos serà Francesc Mezquita, segons informen fonts de Compromís, després d'acabar les votacions per a determinar qui integraran les candidatures al costat de Sumar a la Comunitat Valenciana per als comicis del 23J.

Aquest procés de primàries ha tingut una participació del 48% (1.706 vots totals) en Més i del 50% en Iniciativa (389 vots).

Per a la llista al Congrés per València, el tercer lloc l'ocupa Nahuel González, quota d’EUPV en els llocs d’eixida. González és el regidor de Cultura i tinent d’alcalde de Gandia en funcions. 

La llista al Congrés per Alacant estarà ocupada en els llocs 1 i 3 per candidats de Sumar. El diputat de Podem Txema Guijarro ha confirmat a À Punt Notícies que serà el cap de llista de la coalició Compromís-Sumar per Alacant. A Castelló la llista a la cambra baixa estarà encapçalada per Carlos Navarro, un perfil independent de consens, segons van acordar totes dues formacions. Segons ha pogut saber À Punt NTC, tot i que Navarro no milita en cap partit, es mostra pròxim a la coalició valencianista. El tercer lloc de la llista el designarà Sumar.

També et pot interessar

stats