Anticorrupció demana repetir el juí del cas Alqueria, del qual isqueren absolts Rodríguez i una dotzena d’imputats més

En el recurs presentat al juny demana que es faça amb un nou tribunal perquè no s’ajusta a la legislació i s’han obviat informes

Jorge Rodríguez, en una imatge d'arxiu
Jorge Rodríguez, qui va quedar absolt del cas Alqueria, en una imatge d'arxiu / Ajuntament d'Ontinyent

La Fiscalia Anticorrupció vol que es repetisca el juí del cas Alqueria, amb un altre tribunal. Així ho ha demanat al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en el recurs que va presentar a finals de juny i el contingut del qual ha transcendit aquest dilluns, segons ha confirmat À Punt. En aquesta causa es va enjudiciar l’actual alcalde d’Ontinyent i expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i una dotzena d’acusats més per delictes de prevaricació, malversació i falsetat a l’hora de contractar diversos directius a través d’Imelsa, una empresa pública de l’ens provincial.

Els tretze acusats van quedar absolts, en una sentència que va transcendir el 30 de maig, però la Fiscalia Anticorrupció ara, en el recurs, demana repetir el juí en considerar que no s’ajusta exactament a la legislació. També considera que s’han obviat alguns informes que creu rellevants per al cas, entre els quals està el de la interventora de l’Estat.

 

 

 

També et pot interessar

stats