Directes
Ara en la televisió
DUEL DE VEUS
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Aquestes són les oficines de Correus que obrin el cap de setmana

Al llarg d'aquest dissabte totes les oficines estaran obertes en horari matinal i diumenge seran set les que continuaran actives

Un treballador de Correus repartint documentació / À Punt NTC

Com a mesura extraordinària, davant de les xifres rècord per a sol·licitar el vot electoral per via postal, Correus amplia l'horari i obrirà oficines aquest dissabte 15 i el diumenge 16 de juliol.

Dissabte 15 juliol

Durant aquest dissabte, totes les oficines de la Comunitat Valenciana tenen previst obrir en horari de 9:00 a 14:00 hores. A aquestes oficines se n'hauran d'afegir una satèl·lit de Santa Pola - Gran Alacant (Baix Vinalopó) i una altra a Alcossebre.

A més, a València l'oficina del Port perllongarà l'horari fins a les 21 hores.

Diumenge 16 juliol

Per la seua banda, les seus de Correus que estaran obertes de 9:00 a 14:00 hores són l'oficina principal de Castelló de la Plana, la de la plaça de l’Ajuntament de València, la de la plaça de l’Ajuntament de Gandia (Safor) i les oficines principals d’Alacant, Elx (Baix Vinalopó), Torrevella (Baix Segura) i Benidorm (Marina Baixa).

Els usuaris tindran fins al 20 de juliol per a depositar el vot en qualsevol oficina de Correus d'Espanya.

Correus continua recomanant no deixar els tràmits del vot per correu per a última hora i sol·licita iniciar-los amb prou marge de temps perquè el procés es puga fer amb normalitat absoluta.

Eleccions 23J