Ayuso, sobre l'"obsessió" de Sánchez: "Li preocupa on dorm perquè jo li lleve la son"

La presidenta de la Comunitat de Madrid manté que "fa vint anys que viu de lloguer" i no té "cap pis" en propietat

Isabel Díaz Ayuso aquest dijous
Isabel Díaz Ayuso aquest dijous / Europa Press

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha plantejat aquest dijous que el govern regional hauria de sufragar "un habitatge oficial per al president" i així s'evitaria que l'esquerra continuara fent un "escarni vergonyós" al voltant de la casa on viu. "Jo no tinc res. No tinc cap pis", ha sostingut.

Així ho ha exposat durant la sessió de control del ple de l'Assemblea de Madrid, on el portaveu del PSOE, Juan Lobato, ha criticat la política de la presidenta en matèria d'habitatge, amb al·lusions al pis en el qual Ayuso viu amb la seua parella. "Vosté sembla que ha de ser l'única madrilenya que no sap ni quant es paga, ni qui paga el dúplex de luxe on viu, senyora Ayuso", ha llançat.

La presidenta madrilenya ha contestat a Lobato assegurant que el problema és l'obsessió que el president del govern, Pedro Sánchez, té amb ella. "A Sánchez li preocupa on dorm perquè li lleve la son, perquè és una obsessió el que té amb mi". Segons Ayuso, Sánchez intenta encobrir les "ajudes milionàries a les empreses dels amics de la seua dona".

En relació amb l'habitatge que comparteix amb la seua parella, Alberto González Amador, investigat per presumpte frau fiscal a Hisenda, Ayuso ha assegurat que "fa vint anys que viu de lloguer, quasi cinc com a presidenta de la Comunitat de Madrid", sufragant-se la casa.

Mentrestant, ha afegit, als ministres se'ls paga "absolutament tot", així que, en la seua opinió, el que hauria de començar a fer el govern de la Comunitat de Madrid seria "sufragar l'habitatge oficial per al president" i així s'evitaria que "continuaren fent-se escarnis".

També et pot interessar

stats