Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MIGDIA

Badenas rebutja la dedicació exclusiva com a edil de Vox després de la denúncia del PSPV

El portaveu de la formació a l'Ajuntament de València ha dit que els que formem part del grup Vox tenen "la vida perfectament solucionada, no necessitem viure de sous polítics"

El portaveu de Vox a l'Ajuntament de València, Juanma Badenas, i el també edil d'aquesta formació José Gosalbez / Vox

El portaveu de Vox a l'Ajuntament de València, Juanma Badenas, ha anunciat aquest dimarts la decisió de renunciar a la dedicació exclusiva que li havia estat atorgada a ell i als altres tres edils de la seua formació en el consistori i la seua proposta per a demanar la dedicació parcial després de la denúncia que havia presentat el PSPV.

"Els qui formem part del grup Vox civilment tenim la nostra vida perfectament solucionada. No necessitem viure de sous polítics", ha afirmat Badenas en declaracions als mitjans de comunicació abans d'iniciar-se el ple ordinari de setembre que celebra aquesta jornada la corporació municipal.

"Hui mateix compareixeré davant el secretari de l'Ajuntament i demanaré la meua dedicació a temps parcial. El Grup Municipal Vox no es ven per uns euros", ha assenyalat en al·lusió a la dedicació exclusiva.

Juanma Badenas ha assegurat que els membres de Vox, en l'oposició a l'Ajuntament, però considerat per l'executiu municipal que forma el PP com a "soci preferent", és "un grup municipal lliure que pren les seues decisions en funció de l'interés de la ciutat de València i, sobretot, dels ciutadans valencians".

Així mateix, ha rebutjat les crítiques dels altres dos grups de l'oposició, Compromís i PSPV, a la dedicació exclusiva reconeguda a Vox i al treball que fan els seus edils. "Per tant, les insídies i manifestacions que fan els membres de Compromís i PSOE, que en la vida civil no són ningú, no es corresponen amb Vox", ha dit.

El portaveu de Vox ha afegit que el també regidor d'aquest partit José Gosálbez "ja ha demanat també la dedicació a temps parcial" com a edil.

A continuació, Juanma Badenas ha apuntat la possibilitat que "algun altre membre del grup Vox" a l'Ajuntament de València demane la dedicació parcial.

València