Directes
Ara en la televisió
BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

El botellot, en el punt de mira a la ciutat de València

La Policia Nacional col·laborarà "en tot" per a previndre el botellot a les vies públiques de València i ajudar a controlar "els punts més calents"

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional

La Policia Nacional col·laborarà "en tot" per a previndre el botellot a les vies públiques de València i ajudar a controlar "els punts més calents de la ciutat". Així ho ha afirmat la delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, abans de reunir-se amb l'alcaldessa de la ciutat, María José Catalá, per a buscar solucions a aquestes actituds, que "danyen la convivència" i dificulten el descans veïnal.

Catalá va demanar la reunió a la delegada del govern per a tractar qüestions com el botellot o altres incidents puntuals que es produeixen.

A València hi ha 2.444 agents de la Policia Nacional, "la xifra més elevada de la història a la ciutat", ha assegurat Bernabé, gràcies a la incorporació d'agents feta en els últims anys, i que ha permés tindre una taxa de tres agents per cada mil habitants, "molt per damunt de la mitjana d'altres capitals".

Segons Bernabé, la Policia Nacional "col·laborarà en tot perquè les qüestions de botellot que són més preventives", se centren "als punts més calents".

València